Vakwerk met passie

Praktisch advies

Een goed tuinadvies begint met luisteren naar de wensen van onze opdrachtgevers. Hun wensen combineren wij met de bestaande situatie en ligging van de tuin. Daarmee leggen we de basis voor een passend advies over beplanting, verharding, tuinverlichting, een eventuele vijver, prieel of tuinhuis. Wat ons betreft ontstaat een optimaal ontwerp door goed te luisteren – het wordt tenslotte jouw tuin!

Geloven in groei

Tenge is een vooruitstrevende onderneming. Blijven ontwikkelen en investeren is voor ons belangrijk om te zorgen dat we tevreden klanten hebben en houden. Wij streven naar een zo hoog mogelijke kwaliteit in tuinontwerp en tuinaanleg. Dit geldt niet alleen voor materialen en gereedschappen, maar ook voor onze medewerkers. Vakmanschap en enthousiasme staan bij ons centraal. Wij zorgen er voor dat de kennis van onze medewerkers altijd up-to-date is.

Expertise

Om hoogwaardig maatwerk te kunnen leveren, zorgen wij dat we de juiste expertise in huis hebben. Door met eigen mensen te werken die over specifieke kennis beschikken borgen wij onze kwaliteit. En als we deze kennis niet in huis hebben, halen wij die bij vaste partners die kunnen leveren volgens onze kwaliteitseisen. Zo houden wij de lijnen kort en de verantwoordelijkheid dicht bij onszelf. 

Team Tenge

Maak kennis met ons team

Betrokkenheid

Wij staan dicht bij onze opdrachtgevers, maar evenzo dicht bij onze medewerkers. Het is belangrijk om gemotiveerde mensen op pad te laten gaan die mooie opdrachten tot een succes maken. Daarom stoppen wij veel energie in de relatie met onze opdrachtgevers, maar ook in onze teams. Zij maken waar wat wij beloven. En dat is wat ons betreft een groot goed. Doen waar je goed in bent en waar je gelukkig van wordt. Daar krijg je mooie tuinen van. 

Medewerkers aan
het woord