Bedrijfstuinen
met stijl

Tenge zakelijk

De groene omgeving van een bedrijfspand is een verlengstuk van je bedrijf dat moet passen bij de uitstraling van de organisatie. Dat staat dus ook centraal bij een tuinontwerp van Tenge voor de zakelijke markt. Een goede eerste indruk maak je tenslotte maar één keer. Tenge creëert met behulp van het juiste ontwerp een verwelkomend ontvangst en een groene oase om je hoofd tussen de bedrijvigheid even leeg te maken. Ook aanleg en onderhoud van tuinen in grootschalige projecten, zoals recreatieparken, behoort tot de expertise. 

Tjongerschans

Haarsma foodimpuls

Villapark Langweer

Waarom Tenge?

Met een passend tuinontwerp en onderhoud op maat nemen wij alle zorgen uit handen. Vragen worden oplossingen, met oog voor de wensen en voorwaarden van onze opdrachtgevers. Onze expertise en ervaring zorgt ervoor dat de omgeving van een pand of park precies aansluit bij de organisatie en haar wensen. Daarnaast is er oog voor onderhoudsgemak voor de opdrachtgever. Want tuinieren moet wat ons betreft wel een hobby voor thuis blijven. 

Meer informatie?

Tuinaanleg, tuinontwerp en tuinonderhoud: bij Tenge Hoveniersbedrijf in Heerenveen ben je aan het juiste adres. Wij werken voor particulieren, bedrijven, instellingen en gemeenten.