Tuinaanleg met precisie

Tuinaanleg

De specialisten voor tuinaanleg beheersen alles wat met tuinaanleg te maken heeft. Voor grond- en straatwerk, beplanting en gazon en houtconstructie- werk. Je kunt dus bij ons terecht voor de hele tuin: 

We hebben alles in huis. Ideaal! Een van de belangrijkste redenen dat klanten voor ons kiezen.

Aan de slag

Een kennismakingsgesprek is altijd de start van ons contact. We bespreken je wensen en maken een offerte. Na jouw akkoord plannen wij de werkzaamheden in en bestellen wij materialen en beplanting. Wij zorgen ervoor dat de medewerkers die de werkzaamheden gaan uitvoeren precies weten wat er besproken is. Specifieke details of andere bijzonderheden krijgen op deze manier de aandacht die ze verdienen. Het spreekt voor zich dat we duidelijke afspraken met je maken over de planning en de voortgang.

Van start tot oplevering

De gebruikelijke volgorde van de werkzaamheden is: opschonen, grondwerk, eventueel drainage en verlichting, verharding/bestrating, houtwerk, gazon en beplanting. Wanneer de tuin klaar is, volgt de oplevering die we gezamenlijk met jou doorlopen.

Meer diensten

Onderhoud

De onderhoudsspecialisten van Tenge Hoveniersbedrijf zijn je met alle plezier van dienst bij tuinklussen die lastig zijn, specifieke kennis vereisen of waar je misschien te weinig tijd voor hebt.

Ontwerp

Een nieuwe tuin vraagt om een tuinontwerp. Dat kan zijn wanneer je een nieuwbouwhuis koopt, een huis laat bouwen of wanneer je huidige tuin aan een opknapbeurt toe is.