Tuinontwerp
op maat

Intakegesprek

Een nieuwe tuin vraagt om een tuinontwerp. Bijvoorbeeld wanneer je een nieuwbouwhuis koopt, een huis laat bouwen, een huis koopt waarvan de tuin je minder aanspreekt of wanneer je huidige tuin aan een opknapbeurt toe is. In het intakegesprek inventariseren we jouw wensen. Jij vertelt over je ideeën en wij leiden je door de verschillende functies en onderdelen van een tuin: spelen, genieten, tuinieren, vijver, moestuin, terrassen, paden, verlichting, schutting, tuinhuis etc.

Van schets tot beplanting

Een kennismakingsgesprek is altijd de start van ons contact. We bespreken je wensen en maken een offerte. Na jouw akkoord plannen wij de werkzaamheden in en bestellen de materialen en beplanting. Wij zorgen ervoor dat de medewerkers die de werkzaamheden gaan uitvoeren precies weten wat er besproken is. Specifieke details of andere bijzonderheden krijgen op deze manier de aandacht die ze verdienen. Het spreekt voor zich dat we duidelijke afspraken met je maken over de planning en de voortgang.

Samenhangend geheel

Ontwerp en beplantingsplan vormen een geheel en versterken elkaar. Zo kan een vlak dat is ingetekend als border in het ene ontwerp een compleet ander uiterlijk hebben dan in een andere tuin. Ligging ten opzichte van andere onderdelen van de tuin, hoogte, bloeitijd, bloeiwijze, kleur, bladvorm, zon of schaduw spelen daarin allemaal een rol. Ook dat bespreken we met je en kunnen we waar nodig nog aanpassen.

Meer diensten

Onderhoud

De onderhoudsspecialisten van Tenge Hoveniersbedrijf zijn je met alle plezier van dienst bij tuinklussen die lastig zijn, specifieke kennis vereisen of waar je misschien te weinig tijd voor hebt.

Aanleg

De specialisten voor tuinaanleg beheersen alles wat met tuinaanleg te maken heeft. Voor grond- en straatwerk, beplanting en gazon en houtconstructie werk.